Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για το πως ο 23χρονος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης (12/3), κοντά στη Μονή Καψά στη Σητεία.
Ο νεαρός υπήκοος Καναδά (πακιστανικής καταγωγής) ήταν ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας που από τη μία στιγμή στην άλλη συγκρούστηκε με ένα αγροτικό όχημα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οδηγός ήταν ένας 24χρονος Πακιστανός, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εκτραπεί της πορείας του, να ανατραπεί και να μπει στο αντίθετο ρεύμα όπου «καρφώθηκε» κάτω από ένα διερχόμενο αγροτικό.
Ο 23χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, «πετάχτηκε» από την μοτοσικλέτα και τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 24χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Υπενθυμίζεται ότι χθες στην Κρήτη, άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Πρόκειται για έναν 61χρονο, που όπως έγραψε το CRETA24, άφησε την τελευταία του πνοή, όταν η μηχανή που οδηγούσε στο Κορακοβούνι, στο Ηράκλειο, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στον τοίχο ενός σπιτιού.