Σητεία: Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο και τρεις συλλήψεις για ένα μπουκάλι βότκα

Ο 16χρονος φίλος του φέρεται να αγόρασε τη βότκα από μίνι μάρκετ – Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και η μητέρα του

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Στο νοσοκομείο, σε κατάσταση μέθης, μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου(31/10) ένας 14χρονος στη Σητεία, κινητοποιώντας τις αστυνομικές αρχές.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο ανήλικος είχε καταναλώσει αλκοόλ που του είχε προμηθεύσει ένας 16χρονος φίλος του. Ο τελευταίος φέρεται να είχε αγοράσει ένα μπουκάλι βότκα από μίνι μάρκετ της περιοχής.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 16χρονος, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν και στη σύλληψη της μητέρας του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Παράλληλα, συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, καθώς φέρεται να πούλησε αλκοόλ στον ανήλικο χωρίς να ελέγξει την ηλικία του.

Προηγούμενο

Στο Φανάρι ο Ζελένσκι: Η στήριξη του Οικουμενικού Πατριάρχη και το μήνυμα για ειρήνη

Επόμενο

Χρυσοχοΐδης: 1,5 χρόνο ερευνούσε «Το Χωριάτικο» το ελληνικό FBI, πώς έστησε την παγίδα στον Γιαννακόπουλο

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα

Μ. Χνάρης: «Εθνική ανάγκη η στρατηγική αντιμετώπιση της υγειονομικής και παραγωγικής κρίσης που μαστίζει την ελληνική αιγοπροβατοτροφία»

Την κατάρρευση της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας και την άμεση στήριξη των κτηνοτρόφων, λόγω της ραγδαίας αύξησης της ευλογιάς, ανέδειξε…