Για όλους και για όλα μίλησε στο De Facto και την τηλεόραση CRETA ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γ. Σισαμάκης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για Όλους» λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ΔΕΠΑΝΑΛ μίλησε στον Σ. Μεταξά κάνοντας λόγο μεταξύ άλλου για άτυπη σύμπραξη Κουράκη – Λυγερού. «Αν δείτε τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα καταλάβετε. Δεν είναι μεμπτό που συμπράττουν, αλλά γιατί δεν το παραδέχονται;».

Αναφορικά με την ψηφοφορία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΠΑΝΑΛ ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός τονίζοντας πως αυτή την δημοτική περίοδο δεν θα κριθεί μόνο η δημοτική αρχή αλλά και η αντιπολίτευση, ενώ έκανε λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Ο κ. Σισαμάκης δεν παρέλειψε να απαντήσει και για την παρουσία του στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας πως ανήκει στην κεντροαριστερά και δεν είναι …γυρολόγος. «Είναι γνωστό που ανήκω πολιτικά. Στην εκδήλωση εκπροσώπησα τον εαυτό μου και όχι την παράταξη» ενώ εξέφρασε την απορία γιατί…στοχοποιήθηκε εκείνος ενώ στην εκδήλωση ήταν κι άλλοι αυτοδιοικητικοί (Αρναουτάκης, Φραγκάκης, Μποκέας κ.α.)