Κηδεύεται σήμερα ο πρώην δήμαρχος Ρεθύμνου, Δημήτρης Αρχοντάκης, που έχασε τη μάχη για τη ζωή, στη ΜΕΘ Χανίων, όπου νοσηλευόταν.

Ο παλαίμαχος της τοπικής αυτοδιοίκησης με το σημαντικότατο έργο, τραυματίστηκε βαρύτατα, το Μεγάλο Σάββατο, πέφτοντας από τη σκάλα του πατρικού του σπιτιού στο Μοναστηράκι.

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε τη Δευτέρα του Πάσχα.

Σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου και ώρα 13:00 η σορός του αείμνηστου δημάρχου θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Ρεθύμνου. Ακολούθως στις 4 το απόγευμα θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Η οικογένεια του εκλιπόντος έχει ζητήσει αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές για τη μονάδα τεχνικού νεφρού του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο θάνατός του πρώην δημάρχου έχει προκαλέσει βαθιά συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, ενώ δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα από αρχές, φορείς, συλλόγους.

Δείτε το δημοσίευμα για τη ζωή και το έργο του Δημήτρη Αρχοντάκη αλλά και το συγκινητικό γράμμα των δύο εγγονών του στο rethnea.gr.