Σήμερα το μεσημέρι παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ το τελευταίο αντίο στην 19χρονη Θάλεια

Πρέπει να διαβάσετε

Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 19χρονη ναυτική δόκιμο, Θάλεια Κορδαμπάλου, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι, που έμελλε να είναι και το τελευταίο.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη ναυτική δόκιμο θα γίνει με τιμές από στρατιωτικά αγήματα και με την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους που θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η σορός της 19χρονης έφτασε από την Ιταλία στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λάρισα και μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου. Απαρηγόρητοι οι γονείς αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδοξα.

Φωτογραφία: larissanet.gr

Φωτογραφία: larissanet.gr

Πριν ένα χρόνο η οικογένεια γιόρταζε την επιτυχία της Θάλειας για την είσοδό της στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και σήμερα, οι τραγικοί γονείς θα κηδέψουν το παιδί τους.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το πόρισμα του Ιταλού ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή στην 19χρονη ναυτική δόκιμο. Θα χρειαστεί να περάσει αρκετά μεγάλο διάστημα για να ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις ώστε η οικογένεια να έχει μια πλήρη εικόνα και κυρίως την απάντηση στο τι ήταν αυτό που προκάλεσε τη νόσηση της κόρης τους αλλά και την εν συνεχεία ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής της που οδήγησε στο θάνατό της.

Παρόντες στην κηδεία της 19χρονης εκπρόσωποι του Πολεμικού Ναυτικού

Στην Λάρισα θα παρευρεθούν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Ιωάννης Πάττας και οι συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή για να της πουν το «τελευταίο αντίο».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα