Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου αναμένονται σήμερα, Παρασκευή, αυξημένες νεφώσεις με βροχές ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ξεπερνώντας την παγωνιά των προηγούμενων ημερών και αγγίζοντας τους 18 βαθμούς!
Ο καιρός τα επόμενα 24ωρα θα παραμείνει ήπιος στα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, δίνοντας κάποιες βροχές, χωρίς ωστόσο την ένταση των προηγούμενων ημερών, ενώ υποχωρούν και οι πολικές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να ανεβαίνει σταδιακά.
Σύμφωνα όμως με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει τη χώρα από αργά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, καθώς ένα βαρομετρικό χαμηλό πλησιάζει από τα δυτικά προς τα ανατολικά.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα και θα διαρκέσει για περίπου ένα 48ωρο.


