Σφραγίζεται το σπίτι των Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη – Στην ανακρίτρια η τσάντα της Τζωρτζίνας

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα από τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς στην οικία Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη στην Πάτρα και το σπίτι θα σφραγιστεί από την αστυνομία και συμβολαιογράφο.

Αnτιδράσεις υπήρξαν από την πλευρά της κατηγορούμενης και του συζύγου της για την είσοδο στο σπίτι των δικηγόρων συγγενών της σπιτονοικοκυράς. Για την υπόθεση κατατέθηκαν μηνύσεις ενώ η οικογένεια κάνει λόγο για «εισβολή και αρπαγή αντικειμένων».

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, θα καταθέσει αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού, καθώς όπως επισημαίνει ο κ. Λέων εισήλθε νόμιμα στο ακίνητο.

Μάλιστα -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την νομική υποστήριξη των συγγενών της σπιτονοικοκυράς- η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα.

Οι συγγενείς της σπιτονοικυράς θα παραδώσουν την τσάντα της Τζωρτζίνας στην ανακρίτρια
Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα, η οποία ανήκε στην 9χρονη. Την τσάντα πρόκειται να την παραδώσουν στην ανακρίτρια αύριο το πρωί.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα