Σεπόλια: Συνεχίζονται οι οικειοθελείς εμφανίσεις χρηστών του blindchat στη ΓΑΔΑ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται οι έρευνα της υπόθεσης του βιασμού και της μαστροπείας ενός 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, εξετάζονται όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις που έχει δώσει το ανήλικο κορίτσι.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει την αναζήτηση των πιθανών «πελατών» της 12χρονης μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη των χρηστών της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat, στην οποία είχε δημιουργήσει προφίλ με τα στοιχεία της ανήλικης ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

Προσέρχονται μόνοι τους στη ΓΑΔΑ

Με το «φόβο» να τους αναζητήσει η Ελληνική Αστυνομία, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν σπεύσει οικειοθελώς στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να πουν ότι χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη εφαρμογή και πιθανώς να έχουν συνομιλήσει με την ανήλικη, χωρίς να το γνωρίζουν.

Ειδικότερα, σήμερα Τετάρτη, προσήλθαν αυτοβούλως στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα