Σεπόλια: Ο αστυνομικός αρνείται ότι συνάντησε την 12χρονη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, με «εγκέφαλο» τον Ηλία Μίχο και θύμα ένα 12χρονο κορίτσι.

Μετά τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις των ατόμων που ήρθαν σε επαφή με την ανήλικη, το MEGA αποκάλυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και εν ενεργεία αστυνομικός.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός που μνημονεύεται στην υπόθεση, υπηρετεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα σε τμήμα που ασχολείται με τις επικοινωνίες και τη διαχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων της Άμεσης Δράσης.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υποστηρίζει ότι δεν έχει προχωρήσει στην σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού, αλλά μόνο ότι έχει μιλήσει μαζί της μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Δεκάδες αιτήματα για άρση απορρήτου

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος υποστήριξε ότι έχουν κατατεθεί από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση πάνω από 100 αιτήματα για άρση του απορρήτου επικοινωνιών.

Επίσης, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ζητά να ερευνηθούν και τα «στίγματα» από τα κινητά ή τους υπολογιστές που χρησιμοποιούσαν τα άτομα που συνομίλησαν με την ανήλικη.

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα