Σεπόλια: Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Δύο άνδρες συνελήφθησαν την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου για την υπόθεση βιασμού κατά συρροή και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πρόκειται για την εκτέλεση των δύο από τα τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί.

Οι δύο συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.

Στην έκδοση των νέων ενταλμάτων οδήγησε η μαραθώνια κατάθεση που έδωσε η 12χρονη την περασμένη Τρίτη. Στη διάρκεια της κατάθεσης αναγνώρισε σύμφωνα με πληροφορίες τρία νέα πρόσωπα.

Την ίδια ώρα, χθες Τετάρτη τρεις ακόμα άνδρες που συνομιλούσαν με την 12χρονη στην εφαρμογή Blindchat εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τις αστυνομίας, πρόκειται για τρεις άνδρες, 53, 33 και 48 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται «για ανθρώπους της διπλανής πόρτας ενώ ορισμένοι από αυτούς που επιδίωξαν να έρθουν σε επαφή με το παιδί είναι και οικογενειάρχες. Οι τρείς άνδρες συγκαταλέγονται στη λίστα των 213 υπόπτων που συνομίλησαν με το ηλεκτρονικό προφίλ της 12χρονης στην εφαρμογή ισχυρίστηκαν ότι δεν συναντήθηκαν με την ανήλική.

Μετά την κατάθεσή τους και οι τρεις παρέδωσαν τα κινητά τους για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής συνολικά 18 άτομα έχουν προσέλθει οικειοθελώς.

Πηγήcnn.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα