Σέντρα τον Ιούνιο στα πλέι οφ-Επιβεβαίωσε τα σενάρια

Επιβεβαιώνει τα σενάρια των τελευταίων ημερών για σέντρα των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκ τον Ιούνιο (γράψαμε και χθες για πιθανή ημερομηνία 7 Ιουνίου), ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Με δηλώσεις του, στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι η εκτίμηση του είναι ότι στις αρχές Ιουνίου, θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Οπως είπε οι ειδικοί λένε ότι οι παίκτες θα χρειαστούν προπονήσεις 2-3 εβδομάδων πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί.

Οπως χαρακτηριστικά είπε ο ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ «αν όλα πάνε καλά τα σχέδια μας είναι Αρχές Μαϊου να ανοίξουν οι εγκαταστάσεις για αυτούς που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μέσα Μαϊου θα ανοίξουν όλα τα γήπεδα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών και όσων αθλητών συνεχιστούν τα πρωταθλήματα τους. Τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, εφόσον το αποφασίσουν οι αντίστοιχες ομοσπονδίες. Τον πρώτο λόγο έχουν ΟΥΕΦΑ, ΦΙΦΑ , ΕΠΟ και οι Σούπερ Λίγκα 1, Σούπερ Λίγκα 2, Football League, όπως και ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Εκείνοι ξέρουν τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος. Οι Λίγκες θα αποφασίσουν αν θα συνεχιστούν ή όχι τα πρωταθλήματα. Εμείς ως Πολιτεία θα έχουμε έτοιμο το νομοθετικό πλαίσιο για να επικυρώσουμε όποια απόφαση πάρουν», ανέφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Τέλος, επανέλαβε, ότι αν υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο τα ματς θα γίνονται χωρίς θεατές, αλλά ότι το «κεκλεισμένων των θυρών» θα κρατήσει επί μακρόν για λόγους δημόσιας υγείας.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα