Σε ρυθμούς πρεμιέρας κινείται ο Εργοτέλης, καθώς την Κυριακή (17/01, 14.00), υποδέχεται τον Ιωνικό στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η προετοιμασία της κρητικής ομάδας, μπήκε στην τελική της ευθεία, για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με τον Γιάννη Ταουσιάνη, να μετράει απουσίες και επιστροφές. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σερβιλάκης και Σαρρής λόγω ενοχλήσεων , όπως και οι Μπουρσέλης και Kwateng. Επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Bote, Κατσούρι και Ποζατζίδης.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Εργοτέλης, αναφέρει:

Με πίστη για το καλύτερο και πολύ όρεξη για δουλειά συνεχίζει η ομάδα μας, την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2, για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό (17/01, 14.00).

Οι “κιτρινόμαυροι” σήμερα προπονήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, όπου μετά την προθέρμανση δούλεψαν πάνω στην υποομαδική επιθετική τακτική σε συνδυασμό με αμυντική μετά βαση.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σερβιλάκης και Σαρρής λόγω ενοχλήσεων ενώ αντίστοιχα στο ίδιο μοτίβο προπονήθηκαν για ακόμη μια μέρα οι Μπουρσέλης και Kwateng.

Απ’ την άλλη, επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Bote, Κατσούρι και Ποζατζίδης που ενσωματώθηκαν σήμερα στο πρόγραμμα.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ξανά πρωινή προπόνηση (10.30).