Σασμός: Αστέρης κι Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι

Πρέπει να διαβάσετε

Η επίσκεψη της Εύας και η κουβέντα της με τον Μαθιό, αναστατώνει τους Σταματάκηδες. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει διαφορετικές προθέσεις. Ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος, την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Γιώργου και Εύας, την ώρα που η Ντίνα αναρρώνει, υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη. Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Αντρέα, για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν παίρνει σαφή απάντηση. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται κάτι, που θα τον εκπλήξει. Ο Αστέρης με την Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι στο σπίτι της Αγγέλας. Οι δυο τους θα προβούν σε μία εκ βαθέων συζήτηση, που θα τους οδηγήσει σε μία απρόσμενη απόφαση. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος διαπιστώνουν ότι ο νέος εισαγγελέας δεν αστειεύεται και ΄προσπαθούν να διαχειριστούν όσο μπορούν καλύτερα την κατάσταση για να μην αποκαλυφθεί η ενοχή τους.

Δείτε το sneak preview εδώ : https://youtu.be/XqtfYdj5jhQ

Δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=PbP-SJDuXXQ

 

 

Σασμός – Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

 

ΣΑΣΜΟΣ

Κατάλληλο για άνω των 12 ετών

Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2023-2024

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου

Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου

Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα