Σακίρα: «Ο Πικέ με απατούσε ενώ ο πατέρας μου ήταν στην εντατική»

Πρέπει να διαβάσετε

Έναν χρόνο μετά το διαζύγιό από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για το τέλος της σχέση τους.

Οι δυο τους χώρισαν επεισοδιακά με την Λατίνα να κατηγορεί τον Καταλανό για απιστία, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα όταν ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε τις κοινές εμφανίσεις με την νέα αγαπημένη του.

Ακολούθησε μια ανελέητη κόντρα μεταξύ τους, με εκατέρωθεν δηλώσεις και τραγούδια για το πολύκροτο διαζύγιό τους.

Αυτή τη φορά, η Κολομβιανή σταρ αποκάλυψε σε συνέντευξή της, στο ισπανικό περιοδικό People ότι ο Πικέ την απατούσε την περίοδο που ο πατέρας της ήταν στην εντατική και πάλευε για τη ζωή του.

«Ο άνθρωπος που αγάπησα…»

«Ο πατέρας μου ήρθε στη Βαρκελώνη για να με παρηγορήσει, αφού ήμουν λυπημένη εξαιτίας του χωρισμού. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική. Ο άνθρωπος που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο», είπε η Σακίρα.

Μιλώντας για την ανάρρωση του πατέρα της, ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολη και αργή. Είναι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του. Έχει ξεπεράσει τον COVID μία φορά, δύο ατυχήματα, μια πνευμονία και πέντε χειρουργικές επεμβάσεις, όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες. Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα ανθεκτικότητας και η μητέρα μου ήταν δίπλα του κάθε νύχτα».

«Η αγάπη των γονιών μου ήταν παράδειγμα για μένα αλλά εγώ δεν ευτύχησα να ζήσω μια παρόμοια σχέση. Ελπίζω όμως οι γονείς μου να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου. Η αγάπη, η υπομονή, η απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα