Σακίρα: Φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Τομ Κρουζ

Πρέπει να διαβάσετε

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα τράβηξε πάνω της, για μία ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητας. Ένα μήνα μετά την μετακόμισή της στο Μαϊάμι η σταρ βρέθηκε στο Grand Prix της Formula 1 μαζί με γιο της Μίλαν.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να συνομιλεί με τον ηθοποιό Τομ Κρουζ (Tom Cruise) γεγονός που πυροδότησε φήμες για νέο ειδύλλιο, αναφέρει η Dailymail.

Το προηγούμενο βράδυ η Σακίρα έλαβε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς» στα βραβεία Billboard’s, «Women in Latin Music Awards» σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι», δήλωσε η Σακίρα παραλαμβάνοντας το βραβείο. «Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός», ανέφερε η σταρ με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Είναι μια χρονιά κατά την οποία συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυνατές από ότι νομίζουμε», σημείωσε επίσης η Σακίρα. «Είμαστε πιο γενναίες από ότι νομίζουμε. Επίσης, πιο ανεξάρτητες από ότι μας έμαθαν να είμαστε. Ποια γυναίκα δεν έχει περάσει την εμπειρία ν΄αναζητά την προσοχή, τη στοργή ή την έγκριση από τους άλλους και να ξεχνάει τον εαυτό της, Μου έχει συμβεί αυτό», συμπλήρωσε.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα