Σακίρα: Ευτυχισμένη για τη σχέση της με τον Λουσιέν Λαβίσκουντ – Έχουν μια βαθιά σύνδεση, λέει πηγή

Πρέπει να διαβάσετε

Η Σακίρα και ο Λουσιέν Λαβίσκουντ είναι πλέον, ζευγάρι κι ενώ κάποιοι ανησυχούσαν αρχικά, πως ίσως ο ηθοποιός θέλει την Κολομβιανή σταρ μόνο για τη φήμη της, τελικά πηγές αναφέρουν πως «είναι ενθουσιασμένος μαζί της».

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο US Weekly, η σταρ «τον βλέπει περιστασιακά», ενώ τόνισε πως «η χημεία τους ξεκίνησε από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι “Punteria” της Σακίρα».

«Την εξέπληξε ευχάριστα με το πόσο γοητευτικός και αστείος είναι», αναφέρει η ίδια πηγή, προσθέτοντας μάλιστα, πως η γνωριμία τους τελικά οδήγησε σε μια πραγματικά βαθιά σύνδεση.

Άλλο άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας ανέφερε: «Η Σακίρα και ο Λουσιέν έχουν μια παιχνιδιάρικη σχέση. Την αγαπάει πολύ κι εκείνη είναι πολύ ευτυχισμένη με το πώς κυλούν τα πράγματα μεταξύ τους».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του μουσικού βίντεο για το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας με την Cardi B, «Punteria».

Ποιος είναι ο Λουσιέν Λαβίσκουντ;

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι κυρίως γνωστός από τη δουλειά του στο «Emily in Paris» ως Άλφι. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές ταινίες και σειρές.

Στο κλιπ του «Punteria», η Κολομβιανή σταρ φαίνεται σε αισθησιακές σκηνές με τον ηθοποιό Λουσιέν Λαβίσκουντ.

Εκείνη κι ο 31χρονος Βρετανός έρχονται πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και το κλιπ ολοκληρώνεται με τους δυο τους, να είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν ένα φιλί στο στόμα.

Δείτε το βιντεοκλίπ:

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα