Σακίρα: Διέρρευσε το τελευταίο της τηλεφώνημα στον Πικέ – «Δεν πήγε καθόλου καλά, θύμωσε πολύ»

Πρέπει να διαβάσετε

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει ανάγκη να γυρίσει η Σακίρα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

Γι’ αυτό η τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες έφυγε οριστικά από τη Βαρκελώνη και μετακόμισε με τους δύο γιους της στο Μαϊάμι.

Ωστόσο, η αποχώρησή της από την Ισπανία φαίνεται πως ήταν επεισοδιακή μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της άρον άρον επειδή της έκανε έξωση ο πρώην -πια- πεθερός της.

Συγκεκριμένα, ο Ζοάν Πικέ έστειλε στη Σακίρα ένα γράμμα σύμφωνα με το οποίο η τραγουδίστρια και η οικογένειά της έπρεπε να αποχωρήσουν από την έπαυλη μέχρι το τέλος Απριλίου διαφορετικά θα αντιμετώπιζαν βαρύ πρόστιμο.

Η κατάσταση αυτή επηρέασε και τους γονείς της, οι οποίοι δεν βρίσκονται πλέον ούτε αυτοί στην Ισπανία. Τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρας της μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι στο πλευρό της κόρης τους.

Η επιστολή έξωσης δεν άρεσε καθόλου στη Σακίρα και ένα τηλεφώνημα που είχε με τον Πικέ πήρε άσχημη τροπή.

Το τηλεφώνημα διέρρευσε από την εκπομπή Fiesta και ανέφερε ότι υπήρξε αλλαγή στα σχέδια της τραγουδίστριας και η μετακόμιση επιταχύνθηκε λόγω της επιδείνωσης της υγείας του πατέρα της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το επόμενο βήμα θα ήταν μια νέα επέμβαση που θα έκανε το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Το τηλεφώνημα μεταξύ του πρώην ζευγαριού δεν πήγε καθόλου καλά και ο Πικέ θύμωσε πολύ. «Η Σακίρα αισθάνθηκε άβολα και αναστατώθηκε, επειδή η τελευταία συζήτηση δεν ήταν καθόλου φιλική. Ο Πικέ θυμώνει, δεν ακούει τη λογική», αποκάλυψε πηγή που βρίσκεται κοντά στην τραγουδίστρια.

«Στέγνωσαν τα δάκρυά μου»

Σημειώνεται πως η Σακίρα στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, με το οποίο αποχαιρέτησε τη Βαρκελώνη δεν έκανε καμία αναφορά στην εντολή έξωσης, ωστόσο «κάρφωσε» με έμμεσο τρόπο τον Πικέ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως σε αυτήν την πόλη έμαθε ότι «η φιλία είναι αναμφίβολα σημαντικότερη από τον έρωτα».

Έγραψε συγκεκριμένα: «Εγκαταστάθηκα στη Βαρκελώνη για να δώσω στα παιδιά μου σταθερότητα, την ίδια που ψάχνουμε τώρα σε μια άλλη γωνιά του κόσμου δίπλα στην οικογένεια, τους φίλους και τη θάλασσα. Σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην αναζήτηση της ευτυχίας τους.

Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν σέρφινγκ σε τόσα κύματα μαζί μου εκεί στη Βαρκελώνη, την πόλη όπου έμαθα ότι η φιλία είναι αναμφίβολα σημαντικότερη από τον έρωτα. Ευχαριστώ όλους όσοι με ενθάρρυναν εκεί, στέγνωσαν τα δάκρυά μου, με ενέπνευσαν και με έκαναν να μεγαλώσω. Ευχαριστώ το κοινό μου στην Ισπανία που πάντα με κάλυπτε με την αγάπη και την πίστη του. Θα σας ξαναδώ και όπως είπε ο πατέρας μου τόσες φορές, θα τα ξαναπούμε στις στροφές».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα