Το μήνυμα ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να λάβει επίσημη διαβεβαίωση ότι τα αιτήματά του για διενέργεια τοξικολογικών και βιοχημικών εξετάσεων στην σορό του παιδιού του θα γίνουν δεκτά στέλνει σε νέα δήλωση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης (7/10) από το Σύνταγμα ο Πάνος Ρούτσι.
«Σήμερα κλείνω 23 μέρες εδώ στο Σύνταγμα μπροστά στη Βουλή και συνεχίζω τον αγώνα μου μέχρι να πάρουμε διαβεβαίωση από την κυβέρνηση ότι τα αιτήματα μου να γίνουν δεκτά» δήλωσε χαρακτηριστικά Ρούτσι.
«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, ο κόσμος μιλάει από μόνος του, έρχεται κάθε μέρα εδώ. Εύχομαι να μη συνεχιστεί πολύ ακόμα και αναμένουμε απαντήσεις και εξελίξεις» αναφέρει ο ίδιος.
Ο ίδιος ζητά «να υπάρξει πλήρης διαφάνεια σε όλη αυτή την υπόθεση. Να γίνουν βιοχημικές εξετάσεις, να υπάρχει δικός μας σύμβουλος και γενικά να γίνουν όλα τα απαραίτητα».
Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε πως αυτές τις στιγμές τις βιώνει με πολύ πόνο και κούραση. Δήλωσε όμως ότι έχει υπομονή. Η συμπαράσταση του κόσμου με κάνει να αντέχω, με κάνει να ελπίζω και μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα μου θα είναι εδώ».