Ρούλα Πισπιρίγκου: Με υπόμνημα υποστηρίζει ότι οι κακώσεις σε Μαλένα και Ίριδα έγιναν κατά την προσπάθεια ανάνηψης

Πρέπει να διαβάσετε

Υπόμνημα 17 σελίδων κατέθεσε το απόγευμα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, που είναι ήδη προφυλακισμένη για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, επιμένει ότι είναι αθώα και για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της: Της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις έξι μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με τον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου στο υπόμνημά της αναφέρεται στις κακώσεις που εντόπισαν οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογρηάς στα πρόσωπα των παιδιών, υποστηρίζοντας πως οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των προσπάθειών ανάνηψης τόσο στη Μαλένα όσο και στην Ίριδα.

Στηρίζει τον ισχυρισμό της, μάλιστα, σε εκθέσεις ειδικών.

Επίσης, στο υπόμνημα, περιγράφει την σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, είπε για την προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό 33χρονη: «Αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση οποιασδήποτε πράξης που θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά. Δηλώνει ότι ούτε καν θα περνούσε ποτέ ως ιδέα από το μυαλό της να κάνει κάτι κακό στα σπλάχνα της, όπως λέει η ίδια».

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα