Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αυτό είναι πάνω από τα όρια» – Η αντίδραση όταν έμαθε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει τεστ DNA

Πρέπει να διαβάσετε

Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη προαναγγέλλει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την είδηση ότι ο εν διαστάσει σύζυγό της θέλει να ζητήσει τεστ πατρότητας για τη Μαλένα και την Ίριδα.

«Αυτό είναι πέρα από τα όρια!» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο, που επιβεβαίωσε στο ΣΚΑΪ ότι θα λάβει εντολή να κινηθεί νομικά, εφόσον πράγματι ο Μάνος Δασκαλάκης ζητήσει τεστ πατρότητας.

«Είναι μια είδηση που έφτασε στη γνώση της κατηγορουμένης και της οικογένειας της χθες και η ενημέρωση που έχω είναι ότι αν επισημοποιηθεί αυτή η δήλωση και η σχετική αμφισβήτηση (της πατρότητας) στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες ως αντίδραση… Στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Οριστική η ρήξη του πρώην ζευγαριού

Η είδηση για το επικείμενο αίτημα του Μάνου Δασκαλάκη κυκλοφόρησε χθες, χωρίς να έχει διαψευστεί από το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος σκοπεύει να ζητήσει τεστ πατρότητας για τα δύο μικρότερα κοριτσάκια, που απεβίωσαν πρώτα στη σειρά, με το ενδιαφέρον του να επικεντρώνεται στην Ίριδα, που πέθανε σε ηλικία μόλις 6 μηνών.

Η κίνηση του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου δείχνουν ότι ανάμεσα στο ζευγάρι έχει επέλθει οριστική ρήξη.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία» εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος, επισημαίνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «σιγά σιγά έχει πλέον αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά επιθυμία επικοινωνίας -παρότι το επιθυμούσε και έχω την αίσθηση ότι το επιθυμεί ακόμα η ίδια- οπότε σταμάτησαν και οι σχετικές προσπάθειες » για επικοινωνία.

Πηγή: protothema.gr 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα