Ρέθυμνο: Την Τρίτη η απολογία της 47χρονης για την αρπαγή του 7χρονου – Τι ισχυρίζεται

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας η 47χρονη αλλοδαπή εργαζόμενη σε ξενοδοχείο, η οποία κατηγορείται για αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, αύριο Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως η 47χρονη από τη Λευκορωσία, η οποία εργαζόταν στο ίδιο ξενοδοχείο που το παιδί έκανε διακοπές με τους γονείς του, δελεάζοντας το με κάποιο ρόφημα κατάφερε να το μεταφέρει στο δωμάτιό της. 

Εκεί το παιδί παρέμεινε για σχεδόν μια ώρα, έως ότου κατάφερε να δραπετεύσει και να επιστρέψει πίσω στους γονείς του. Η γυναίκα στη συνέχεια συνελήφθη.

Ο δικηγόρος της γυναίκας έκανε λόγο για «παρεξήγηση» καθώς η 47χρονη ισχυρίστηκε ότι βρήκε μόνο του το παιδί και ήθελε να το φροντίσει μέχρι να εμφανιστούν οι γονείς του.

Ο συνήγορος της 47χρονης πρόσθεσε μάλιστα πως η οικογένεια του ανήλικου δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν εργάζεται στο ξενοδοχείο αλλά φιλοξενείται εκεί από εργαζόμενη, κάτι που εξετάζεται ωστόσο από τις αρχές.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα