Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Ρέθυμνο: Σήκωσαν στα χέρια την κατάκοιτη ηλικιωμένη με την ξαπλώστρα για το πανηγύρι της Παναγίας – Συγκινημένη χειροκροτούσε
Υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής, το κοινό χειροκροτούσε και συμμετείχε στο γλέντι, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έμεινε αμέτοχη, χτυπώντας παλαμάκια και ακολουθώντας τον ρυθμό
Ένα ιδιαίτερο και άκρως ξεχωριστό στιγμιότυπο από το Πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου κατέγραψε ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Πέτρος Μαρούλης, δημοσιεύοντας το σχετικό βίντεο στα social media.
«Αυτά μόνο στις Μαργαρίτες μπορεί να συμβούν…!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του, αποτυπώνοντας με χιούμορ το ασυνήθιστο περιστατικό.
Στο βίντεο, μια ηλικιωμένη γυναίκα απολαμβάνει το κρητικό γλέντι ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα. Κάποια στιγμή, οι παρευρισκόμενοι την σηκώνουν και τη μεταφέρουν, μαζί με την ξαπλώστρα, μέχρι μπροστά από την εξέδρα όπου έπαιζε το μουσικό συγκρότημα.
Η εικόνα προκάλεσε γέλιο και ενθουσιασμό στους παρευρισκόμενους, με το κέφι να παραμένει αμείωτο. Υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής, το κοινό χειροκροτούσε και συμμετείχε στο γλέντι, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έμεινε αμέτοχη, χτυπώντας παλαμάκια και ακολουθώντας τον ρυθμό.