Ρέθυμνο: Αύριο οι απαντήσεις του ιατροδικαστή για τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στο ποτάμι

Πρέπει να διαβάσετε

Στην Μονάδα Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο ανθρώπινος σκελετός που βρέθηκε στις όχθες του Πλατανιανού ποταμού, στο Ρέθυμνο.

Τον μακάβριο εύρημα εντόπισε χειριστής μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες καθαρισμού στις όχθες του ποταμού. Άμεσα ειδοποίησε τις αρχές και αστυνομικοί και ιατροδικαστής βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο οποίος μίλησε στο Creta24, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάποια εκτίμηση καθώς το πτώμα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο και να ρίξει φως στα ερωτήματα που προκύπτουν αναφορικά με το πως βρέθηκε ο σκελετός στο συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα μέσα στο πλαστικό Βαρέλι.

Σύμφωνα τα «Ρεθεμνιώτικα Νέα»,  δεν πρόκειται ακριβώς για σκελετό αλλά για σορό σε κατάσταση μουμιοποίησης και η πρώτη εικόνα δείχνει ότι ανήκει σε άνδρα.

Ωστόσο ,ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, Αντώνης Ρουτζάκης, ανέφερε στα Ρ.Ν. ότι η Αστυνομία θα περιμένει την αυριανή εξέταση του Ιατροδικαστή έτσι ώστε με βεβαιότητα στην συνέχεια να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.

Σύμφωνα επίσης με τον κ.Ρουτζάκη, στο Ρέθυμνο δεν εκκρεμεί αναζήτηση άνδρα αγνοούμενου ούτε αναζήτηση σορού ανδρός.

Αντίθετα αναφέρει το ρεπορτάζ των Ρ.Ν., δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα τα πτώματα δυο γυναικών από την Βουλγαρία οι οποίες δολοφονήθηκαν στο Ρέθυμνο πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2018,της 38χρονης Τόνια Ζόεβα και της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα