Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν και οριστικά στη σχέση του Κάρλο Αντσελότι και της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Ισπανούς να φέρεται να έχουν φτάσει σε συμφωνία με έναν παλιό γνώριμο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, τον Τσάμπι Αλόνσο.
Ο Αντσελότι αποχωρεί για δεύτερη και πιθανότατα οριστική φορά από την Μαδρίτη της καρδιάς του μετά από τέσσερα χρόνια κορυφής σε Ισπανία και Ευρώπη με 12 έως τώρα κατακτήσεις τροπαίων (3 Uefa Champions League, 2 Uefa Super Cup, 2 La Liga, 1 Copa del Rey, 2 Super Cup Ισπανίας, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA).
Σύμφωνα με την «Marca», ο 43χρονος προπονητής της Μπάγερν Λεβερκούζεν είναι ο εκλεκτός για να διαδεχθεί τον Αντσελότι στον πάγκο των «μερένχες» υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2028.
Ο Τσάμπι Αλόνσο αγωνιζόταν ως χαφ στο Μπερναμπέου για πέντε χρόνια (2009-2014) πανηγυρίζοντας πέντε τίτλους.
Η Λεβερκούζεν, με την οποία κατέκτησε τη περσινή Bundesliga και έφτασε ως τον τελικό του Europa League, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, ενώ ο Αντσελότι θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του μετά το τέλος της φετινής La Liga, καθώς το πρωτάθλημα ακόμα παίζεται.