Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας συνέλαβαν εναν 30χρονο και έναν 22χρονο με την κατηγορία ότι πριν από περίπου έναν χρόνο συνεπλάκησαν στην Καλλιθέα για τα μάτια μίας κοπέλας.

Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης ο 30χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 22χρονος φαντάρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος κατηγορούμενος είχε κλείσει ραντεβού με έναν 24χρονο, πρώην σύντροφο της κοπέλας του προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Το ραντεβού κλείστηκε μέσω facebook pρώτες πρωινές ώρες της 23-9-2020 στον προαύλιο χώρο Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλλιθέα. Ωστόσο και οι δύο πήγαν στο ραντεβού μαζί με άλλα άτομα.

Οπως προκύπτει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ακολούθησε λογομαχία μεταξύ των δύο ομάδων και ο 30χρονος προέταξε πιστόλι που έφερε μαζί του και πυροβόλησε 22χρονο ημεδαπό από τη δεύτερη ομάδα, τον οποίο συνέχισε να πυροβολεί και μετά την πτώση του στο έδαφος, ενώ ο 22χρονος, παρόντος και του 33χρονου αλλοδαπού, τον κτυπούσε με λακτίσματα. Κατόπιν οι -3- κατηγορούμενοι διέφυγαν τρέχοντας από το σημείο.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο, υπεβλήθη σε χειρουργεία, ενώ ακόμα και σήμερα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αναπηρίες, οι οποίες προέκυψαν από τα τραύματά του.

Πηγή: iefimerida.gr