Η ανακοίνωση των συνδέσμων φιλάθλων του ΟΦΗ φαίνεται πως αποτελεί ανάσα για τη διοίκηση Μπούση μετά τις αντιδράσεις για το νέο σήμα. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ και έκανε γνωστό πως αναχωρεί εσπευσμένα από το Ηράκλειο τη Δευτέρα και όχι την Τετάρτη ακυρώνοντας όλα τα ραντεβού που είχε προγραμματίσει.

Οι «κραδασμοί» που προκλήθηκαν από την χθεσινή συνέντευξη τύπου δεν άφησαν ανεπηρέαστο το διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ καθώς πρόσωπα από το παρελθόν ήρθαν να …εκμεταλλευτούν το κλίμα και να κάνουν τα πράγματα δυσκολότερα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις ανακοινώσεις των παλαιμάχων και των συνδέσμων έκαναν το κλίμα βαρύ. Μετά την διαρροή για δυσαρέσκεια Μπούση και αναχώρηση του από την Κρήτη μια νέα ανακοίνωση των συνδέσμων έρχεται να «μαλακώσει» το κλίμα και τον ίδιο τον Μπούση.

Η ανακοίνωση στρέφεται ενάντια εκείνων που «πάτησαν» στο κλίμα των τελευταίων ωρών ενώ μέσα από το ίδιο κείμενο εκφράζεται η στήριξη στο πλάνο του προέδρου του ΟΦΗ. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ενημερώθηκε, γεγονός που ίσως διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που ούτως ή άλλως είναι ραγδαίες.