“Βόμβα” με 18 ομάδες στην Σούπερ Λίγκ-Ποιος το προτείνει

Πρέπει να διαβάσετε

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ είναι υπέρ της αύξησης σε 18 των ομάδων στην Σούπερ Λίγκ.

Μάλιστα η εφημερίδα metrosport αναφέρει ότι εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε το σχέδιο του στην τηλεδιάσκεψη των εκοπροσώπων της Σούπερ Λίγκ.

Σύμφωνα με αυτό ο ΠΑΟΚ, πτροτείνει ένα κλειστό πρωτάθλημα 18 ομάδων, ενώ επαναφέρει το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, “με ενισχυμένα συμβόλαια για τους μικρομεσαίους για να μπορέσουν να αντέξουν τις συνέπειες της κρίσης που φέρνει ο κορωνοϊός“, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, που έχει καλή πληροφόρηση στα θέματα του ΠΑΟΚ.

Εκείνο που δεν αναφέρει είναι το πως οι 14 ομάδες ομάδες, θα αυξηθούν σε 18.

Προφανώς, είναι τον σχέδιο να μην πέσει καμία ομάδα απο την Σούπερ Λίγκ και να ανέβουν οι 4 πρώτοι της Σούπερ Λίγκ 2 (μέσα σε αυτές αν συμβεί αυτό θα ειναι η τρίτη στην βαθμολογία ομάδα των Χανίων).

Θα περιμένουμε να δούμε αν το σχέδιο του ΠΑΟΚ, συζητηθεί στη νέα τηλεδιάσκεψη στις 24 Απριλίου, στην οποία και θα ληθούν αποφάσεις για την επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊο στην Σούπερ Λίγκ.

Και ποιά θα είναι η στάση του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο όλο θέμα.

Είναι προφανές ότι, η πρώτη αντίδραση θα έρθει απο τη NOVA (οι σχέσεις της με τον ΠΑΟΚ είναι τεταμένες) η οποία δεν θέλει ούτε να… ακούει τον ενδεχόμενο αύξησης ομάδων στην Σούπερ Λίγκ.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα