Ο Εργοτέλης, έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι-οφ, πηγαίνει στη Λάρισα, για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με στόχο, τη νίκη, που θα τον κρατήσει σε μικρή βαθμολογική απόσταση,  με τις δυο πρώτες θέσεις, ώστε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, στα πλέι-οφ που ακολουθούν.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη στο τεχνικό επιτελείο Χρήστος Τσιακίρης και ο μέσος Ηλίας Τσέλιος μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας, για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Λάρισας και το στόχο του Εργοτέλη, ενόψει των πλέι-οφ που ακολουθούν.

Ο Χρήστος Τσιακίρης, ανέφερε ότι «είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας.
Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για το καλύτερο πλασάρισμα.
Η ομάδα μας έχει δείξει ετοιμότητα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Στόχος να μπούμε στα πλέι-οφ με την καλύτερη δυνατή θέση και να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, απο την αρχή της χρονιάς».
Με τη σειρά του, ο Ηλίας Τσέλιος, ανέφερε πως «θα πάμε 100%, αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.
Είναι μια δύσκολη έδρα. Το γήπεδο δεν είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι-οφ. Στόχος του Εργοτέλη, είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.
Να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε για να κυνηγήσουμε, αν όχι την πρώτη θέση, τότε τη δεύτερη».