“Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός χρειάζεται βοήθεια”

Πρέπει να διαβάσετε

“O Eρασιτεχνικός αθλητισμός, είναι η αδύναμη και κουρασμένη μητέρα όλων των αθλημάτων μας. Δικαιούται ένα ευχαριστώ και προπάντων βοήθεια” αναφέρει στην δήλωση του για το Πάσχα ο πρόεδρος του Γ.Σ. Εργοτέλης, Γιώργος Στειακάκης.

Στον τοποθέτηση του, ο γνωστός νομικός αναφέρει ότι «εύχομαι οι ώρες απομόνωσης που περνάμε για την υγεία μας και απομάκρυνσης από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις δραστηριότητες να μας δώσουν την ευκαιρία να αξιολογήσουμε τα σημαντικά και ουσιώδη στη ζωή μας. Ομοίως και η πολιτεία οφείλει και μπορεί τώρα να διαπιστώσει ότι η αξία της ζωής και του αθλητισμού βρίσκεται στη συμμετοχή και τον συλλογικό αγώνα.
Ελπίζω να στηρίξει επιτέλους τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως την αδύναμη και κουρασμένη μητέρα όλων των αθλημάτων μας. Δικαιούται ένα ευχαριστώ και προπάντων βοήθεια.
Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο».

Στην ανακοίνωση του για το Πάσχα, ο Γ.Σ. Εργοτέλης αναφέρει ότι “ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη, ελπίδα, να φωτίζει τις ζωές όλων μας και να μας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή”.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα