Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο: Στο χειρουργείο ο 22χρονος και ο φερόμενος ως δράστης

Πρέπει να διαβάσετε

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εφημερεύει, μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι τρεις άνδρες που τραυματίστηκαν, έπειτα από τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» στο Γάζι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, τόσο ο 22χρονος νεαρός που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα όσο και ο φερόμενος ως δράστης, αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Νωρίτερα, εισήχθη στο χειρουργείο ο 36χρονος αστυνομικός, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Πλέον νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 35χρονος φερόμενος ως δράστης, νοσηλεύεται, φρουρούμενος.

Το χρονικό 

Tο περιστατικό σημειώθηκε 50 μέτρα από την πλατεία του Γαζίου ενώ όλα φέρεται να συνέβησαν όταν – σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές – η Ασφάλεια Ηρακλείου με την ΟΠΚΕ, επιχείρησαν να συλλάβουν έναν 35χρονο, εις βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι ίδιες πηγές έκαναν λόγο για ένα ασημί τζιπ, το οποίο φαίνεται να βρισκόταν υπό παρακολούθηση, από την ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος που τραυματίστηκε δεν έχει σχέση με την υπόθεση ενώ στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε και ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη. 

Πηγές ανέφεραν από την πρώτη στιγμή, πως η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν ενέπνεε ανησυχία. 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα