Πυροσβέστης καταπλακώθηκε από ψυγείο σε επιχείρηση διάσωσης μετά από κατάρρευση σπιτιού

Πρέπει να διαβάσετε

Άσχημη τροπή πήρε η επιχείρηση διάσωσης μετά από κατολίσθηση στο Περού με έναν πυροσβέστη να τραυματίζεται βαρύτατα από ψυγείο που έπεσε πάνω του.

Όλα συνέβησαν την ώρα που ο πυροσβέστης συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού μιας 35χρονης και του 18χρονου γιου της το σπίτι των οποίων βρισκόταν στις όχθες του ποταμού Ρίμακ και είχε καταρρεύσει.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που συνάδελφος του πυροσβέστη τον τραβάει με σκοινί στο τμήμα του σπιτιού που έχει παραμείνει όρθιο. Ξαφνικά, όμως, ένα τμήμα του σπιτιού καταρρέει εκ νέου με αποτέλεσμα ένα ψυγείο να πέσει στον άτυχο πυροσβέστη και να τον τραυματίσει σοβαρά.

Άμεσα ο δεύτερος πυροσβέστης τράβηξε τον συνάδελφό του, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ο άτυχος πυροσβέστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μετά το ατύχημα αυτό οι αρχές έδωσαν εντολή να σταματήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας και του γιου της για τους οποίους πιστεύεται ότι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια του τμήματος του σπιτιού που κατέρρευσε. Παρά την εξέλιξη αυτή, ιδιοκτήτες άλλων σπιτιών στην ίδια περιοχή αρνούνται να τα εγκαταλείψουν καθώς φοβούνται ότι θα χάσουν τις περιουσίες τους.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα