Πρόβλημα με Χιμένεθ, αρθροσκόπηση ο Σημαντηράκης

Πρέπει να διαβάσετε

Με απρόοπτο πρόβλημα του Χέσους Χιμένεθ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, καθώς ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση εξαιτίας ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο, ενώ ο Ηλίας Σημαντηράκης αναμένεται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ για τα play outs με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Χέσους Χιμένεθ. Ο Ισπανός επιθετικός στην προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και αποχώρησε.

Ο Χιμένεθ θα υποβληθεί άμεσα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες και θα δείξουν αν υπάρχει κάτι σοβαρό, καθώς και το διάστημα τις απουσίας του από το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Η άτυχη αυτή στιγμή για τον Ισπανό επιθετικό έρχεται τη στιγμή που παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, βρίσκοντας τον καλό του εαυτό και τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Παράλληλα αναφορικά με τον Ηλία Σημαντηράκη ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, έπειτα από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφασίσθηκε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, κάτι που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες, ώστε να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας όσο πιο σύντομα γίνεται.

Για μια ακόμα ημέρα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας μετέχουν οι Χνάρης, Φαϊτάκης και Πιστικός από την Κ19, ενώ οι Νέιρα και Μπρεσάν συνέχισαν το θεραπευτικό τους πρόγραμμα. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Παρασκευή με προπόνηση που θα γίνει στις 11 το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα