Πρωταθλήτρια Ελλάδας η πυγμάχος του ΟΦΗ Μ. Βεργετάκη

Πρέπει να διαβάσετε

Μεγάλη στιγμή για το τμήμα πυγμαχίας, αλλά και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η 17χρονη πυγμάχος του ΟΦΗ, Μαρία Βεργετάκη, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος Νεανίδων στην κατηγορία της (54kg), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που έγινε στην Πάτρα.

Η Βεργετάκη, πέτυχε δυο νίκες, κερδίζοντας το Σάββατο (10/2) στα ημιτελικά την Νικολοπούλου Αικατερίνη του Γ.Σ. ΤΟΦΑΛΟΣ, ενώ κέρδισε και την Κυριακή (11/2), την Ζεμπιλη Αγγελική του Γ.Σ.ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Ο επικεφαλής του τμήματος πυγμαχίας του ΟΦΗ Μιχάλης Μανιουδάκης, ανέφερε για αυτήν την μεγάλη επιτυχία: “Είμαστε υπερήφανοι, γιατί κατακτήσαμε σαν ΟΦΗ, το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Η Μαρία, είχε πίστη και απεριόριστο πάθος και κατέκτησε την πρώτη θέση. Με πολλή δουλειά, στερήσεις, ατελείωτες ώρες προπόνησης, και αρκετή ψυχολογική και σωματική κόπωση, ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στον προπονητή Γρηγόρη Φανουργάκη για την δουλειά και στήριξη στους αθλητές”.

Στις υπόλοιπες συμμετοχές του ΟΦΗ, στους αγώνες, καλή παρουσία είχαν ο Γιώργος Μοναχός (2007, 71kg) και ο Αλέξανδρος Βερίγος (207, 75kg).

Ο Μοναχός, το πάλεψε αρκετά αλλά ηττήθηκε από το έμπειρο Γιώργο Γκοτσόπουλο της Παναχαϊκής.

Ενώ ο Αλέξανδρος Βερίγος, ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο από τον έμπειρο αντίπαλο του Λευτέρη Καρολίδη  του ΑΟ ΟΡΜΗ.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, συγχαίρει την Μαρία Βεργετάκη, τον προπονητή της Γρηγόρη Φανουργάκη και τον έφορο του τμήματος Μιχάλη Μανιουδάκη, για αυτήν την σπουδαία επιτυχία και εύχεται ανάλογες επιτυχίες και απο άλλους πυγμάχους του ΟΦΗ, στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα