Σήμα «συμφιλίωσης» τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι εκπέμπει η βασίλισσα Ελισάβετ σύμφωνα με εκτιμήσεις βρετανικών ΜΜΕ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε το ζευγάρι στους εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της, που θα πραγματοποιηθούν του χρόνου τον Ιούνιο, αναφέρει η ιστοσελίδα Express. Και σύμφωνα με πηγή, που επικαλείται το ίδιο Μέσο, η κίνηση αυτή αποτελεί θετική ένδειξη.

«Νομίζω ότι το ο γεγονός ότι η βασίλισσα τους κάλεσε για το πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι ένα θετικό σημάδι, που δείχνει πως ό,τι κι αν γίνει, είναι οικογένεια. Όλες οι οικογένειες έχουν διαφωνίες και μπορεί να πληγώνει ο ένας τον άλλον, όμως παραμένουν οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή, προσθέτοντας «ότι αυτό είναι το σημαντικότερο σημάδι για όλους».

«Η βασίλισσα», της οποίας το όνομα θα πάρει η κόρη των Χάρι και Μέγκαν, «δείχνει ότι είναι τρυφερήευγενική και φιλόξενη και πιστεύω ότι το ζευγάρι θα εμφανιστεί σε αυτό το γεγονός», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η πρώτη βρετανική μονάρχης που γιορτάζει ένα «πλατινένιο ιωβηλαίο», αφού ανέβηκε στο θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου 1952, όταν ήταν 25 ετών. Οι εορτασμοί θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης πομπής στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.