Αντιμέτωπος με την «καμπάνα» του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, βρέθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο βουλευτής συναντήθηκε χθες το βράδυ (ακριβώς στις 9) με δημοσιογράφο στο λόμπι του ξενοδοχείου που διέμενε. Εκείνη την ώρα και παρότι όπως λέει ο ίδιος ο βουλευτής τηρούνταν όλα τα απαραίτητα μέτρα (μάσκες, αποστάσεις) κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχώρησε σε έλεγχο και του έκοψε πρόστιμο για παράβαση των υγειονομικών κανόνων.

Ο ίδιος ο κ. Χρυσομάλλης πάντως επέμεινε πως η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του δραστηριοτήτων και ότι προστατεύεται από σχετική ΚΥΑ, θέση που μετέφερε και στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Ιωάννη Μπούγα που του απηύθηνε αυστηρές συστάσεις για το περιστατικό σε συνάντηση που είχαν σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή.

Η ανακοίνωση του Γεν. Γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».