Προσλήψεις τεσσάρων ατόμων αναμένεται να πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Ηρακλείου, με βάση προκήρυξη που θα βγει το επόμενο διάστημα στον «αέρα».

«Ενημερωθήκαμε για την ένταξη του Δήμου Ηρακλείου στην προκήρυξη που θα βγει στον “αέρα” για προσλήψεις τεσσάρων νέων στελεχών στα ΚΕΠ. Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη καθώς τα ΚΕΠ είναι υπηρεσίες πρώτης γραμμής, είναι ένα νευραλγικό πόστο που και κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου και της πανδημίας έχουν σηκώσει το βάρος αρκετών υποθέσεων που διεκπαιρεώνουν οι πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Creta24 η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη.

Οι προσλήψεις αφορούν τα δύο ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου, στην οδό Ανδρόγεω και στην οδό Πλαστήρα. Στην Οδό Ανδρόγεω προβλέπεται η πρόσληψη ενός ατόμου ενώ στην Οδό Πλαστήρα προβλέπεται η πρόσληψη τριών ατόμων.

«Πριν λίγες μέρες δεχθήκαμε τηλεφώνημα από το Υπουργείο και αμέσως στείλαμε τα στοιχεία που μας ζητήθηκαν και χαιρόμαστε που ο Δήμος Ηρακλείου συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την προκήρυξη» πρόσθεσε η κα. Καναβάκη.