Πρόσκληση σε συζήτηση για την Κρήτη του 2030 με την Θεοδώρα Κουτεντάκη

Πρέπει να διαβάσετε

Η Κρήτη του 2030 αποτελεί μια ανοικτή πρόσκληση για τη νέα γενιά. Για όλους εμάς που θέλουμε να στηριχθούμε στις αρχές και τις αξίες που μας κληροδότησαν οι παλαιότεροι και οραματιζόμαστε να δημιουργήσουμε μια νέα εποχή.

Οι προκλήσεις για το κοινό μας μέλλον είναι αρκετές. Οι ιδέες πολλές και νομίζω πως όλοι έχουμε διάθεση να δουλέψουμε για το αύριο του τόπου μας και των δικών μας ανθρώπων. Σας προσκαλώ, λοιπόν, ν΄ ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούσω τις σκέψεις σας. Να ακούσετε τις δικές μου προτάσεις. Να μιλήσουμε. Για τον κοινό μας τόπο. Την κοινή μας αγάπη. Το νησί μας και το όραμα που θέλουμε να κάνουμε πράξη. Μαζί.

Με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη, το σεβασμό στο περιβάλλον, την αντιμετώπιση των φαινομένων της κλιματικής αλλαγής, με υποδομές στην ύπαιθρο και τα χωριά που προσφέρουν ίσες ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργίας και επαγγελματικής ανάδειξης. Σε μια κοινωνία ανοικτή που βλέπει τον τουρισμό ως κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μας. Σε μια οικονομία που εστιάζει σε προκλήσεις που έχουν σχέση με την ψηφιακή εποχή και τα όσα φέρνει στη νέα επιχειρηματικότητα. Σε μια Κρήτη, φιλόξενη, αληθινή, που εμπνέεται από την ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της.

Σας καλώ λοιπόν την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 20.00 στο ML Espresso bar στο Μέγαρο Ντορέ, Πλατεία Ελευθερίας.

Τα λέμε από κοντά!

 

https://www.youtube.com/watch?v=EJcqke830cc

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα