Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
28.3 C
ελαφρές νεφώσεις - Δήμος Ηρακλείου

Δες τον καιρό

Προχωρά το έργο κατασκευής των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Πόμπιας

Πρέπει να διαβάσετε

Προχωρά το έργο κατασκευής των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Πόμπιας του Δήμου Φαιστού. Το έργο πρόκειται να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, αλλά και να συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ομάδων.

Το έργο εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο έργων που σχεδιάζονται και υλοποιούνται στο Δήμο Φαιστού. Σε εξέλιξη βρίσκονται παράλληλα σε όλα τα διοικητικά όρια του Δήμου επιπλέον 17 μεγάλα έργα μεταξύ των οποίων, το έργο συντήρησης κι εξοπλισμού του Σταδίου Μοιρών, οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις στο γήπεδο του Ζαρού, η κατασκευή δικτύου πυρόσβεσης στην Καλυβιανή, η ανάπλαση της πλατείας Δασκαλογιάννη στις Μοίρες, η κατασκευή γηπέδων 5 x 5 στα Πηγαϊδάκια και το Πετροκεφάλι, η επισκευή και συντήρηση του Περιφερειακού ιατρείου Γρηγοριάς, , η συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Βοριζίων, η επισκευή του κοινοτικού καταστήματος στο Αντισκάρι, οι εργασίες στους βοηθητικούς χώρους του Ανοικτού Θεάτρου Ζαρού, η άρδευση του Μαγαρικαρίου και η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Μοιρών.

«Ένα ακόμα έργο προχωρά στο Δήμο μας, όπως προχωρούν δεκάδες άλλα» αναφέρει με δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης και προσθέτει:
«Αυτή τη στιγμή έχουμε σε εξέλιξη πάνω από 17 έργα σε όλα τα διοικητικά όρια του Δήμου, ενώ υπάρχουν πολλά ακόμα έργα που βρίσκονται σε φάσεις μελετών ή δημοπράτησης. Εμείς συνεχίζουμε, σχεδιάζουμε και δημοπρατούμε συνεχώς έργα για όλο το δήμο μας».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης τονίζει:
«Βλέπουμε ότι στο Δήμο μας προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς μια σειρά από έργα. Σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη πάνω από 17 έργα. Την ίδια στιγμή όμως, ακόμα περισσότερα έργα μελετώνται ή δημοπρατούνται άμεσα. Εμείς δεν σταματάμε να εργαζόμαστε, αλλά και να διεκδικούμε πόρους, με στόχο την συνεχή ανάπτυξη για τον δήμο μας και για τον τόπο μας».

 

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα