Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η προειδοποίηση στο ζευγάρι πριν από την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πρέπει να διαβάσετε

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν σε λίγο καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τους έχει δοθεί μια προειδοποίηση πριν από την επανένωσή τους με τη βασιλική οικογένεια.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Δούκας του Σάσεξ είναι ανοιχτός σχετικά με μία ενδεχόμενη επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα μπορούσε να συμβεί και νωρίτερα απ’ όσο πιστεύουν οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Ο δεύτερος γιος του βασιλιά Καρόλου αναμένεται να επιστρέψει στην Βρετανία τον επόμενο μήνα, με αφορμή μια ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Αγώνων Invictus.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσει τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας προειδοποίησε πως το ζευγάρι «έχει ακόμα δρόμο να διανύσει» πριν από την κοινή του επιστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η πρόβλεψη για την υγεία της Κέιτ

Την ίδια ώρα πρώην διευθύνων σύμβουλος μίας φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από την Κέιτ Μίντλετον, πιστεύει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα τα πάει καλά στον αγώνα που δίνει για της υγείας της.

Ο Γκράχαμ Μπάτλαντ, ο οποίος μοιράστηκε τη δική του διάγνωση καρκίνου σε μια ζωντανή τηλεφωνική επικοινωνία στο ραδιόφωνο, γνώρισε την Κέιτ Μίντλετον όταν η πριγκίπισσα επισκέφτηκε την φιλανθρωπική οργάνωση. 

«Αν το αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο που αντιμετώπισε την αλλαγή της σε μέλος της βασιλικής οικογένειας, θα τα πάει θαυμάσια», εξήγησε ο Μπάτλαντ.

Η φιλανθρωπική οργάνωση ονομάζεται «East Anglia’s Children’s Hospices» και παρέχει φροντίδα και υποστήριξη σε παιδιά και νέους ανθρώπους με απειλητική ή περιοριστική για τη ζωή ασθένεια, καθώς και στις οικογένειές τους. Η πριγκίπισσα υποστηρίζει την οργάνωση από το 2012 και ο Μπάτλαντ ήταν δίπλα της όταν έβγαλε την πρώτη της ομιλία ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Την πρώτη φορά που μπήκε σε ένα δωμάτιο το κεφάλι της ήταν χαμηλωμένο και ήταν ντροπαλή. Τώρα φωτίζει το δωμάτιο», ανέφερε ο Μπάτλαντ.

Πηγήenikos.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα