Πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Κρήτη

Πρέπει να διαβάσετε

Διεξήχθη την Πέμπτη 5 Μάϊου και ώρα  11.00 στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης στα Χανιά η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Κρήτης παρουσία του προέδρου και μέλους της πανελλήνιας ομοσπονδίας ΕΜΔΥΔΑΣ με τη συμμετοχή αρκετών μηχανικών από Χανιά και Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Στην εκλογοαπολογιστικη Γενική μας  Συνέλευση εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Κρήτης της τριετίας 2019-2022 ,  συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τους συναδέλφους μηχανικούς όλων  των υπηρεσιών και έγινε διεξοδική ενημέρωση από το προεδρείο της πανελλήνιας ομοσπονδίας ΕΜΔΥΔΑΣ για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των μηχανικών.

Επίσης ορίστηκε η ημερομηνία των αρχαιρεσιών που θα γίνουν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΜΔΥΔΑΣ Δυτικής Κρήτης για την Τετάρτη 8 Ιουνίου ταυτόχρονα σε Χανιά και Ρέθυμνο. Να ευχαριστήσουμε ως απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή και την στήριξη τους αυτήν την δύσκολη τριετία».

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα