Πόσο…πολιτισμό χωρά πια το Ηράκλειο;

Ξανά στόχος...επαναστατών οι δημόσιες τουαλέτες στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου

Πηγή φωτογραφίας: Antonis Anastasia Froydakis/ Κουασιμόδεια πόλη
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE

Είναι να μην τριτώσει το κακό που λέει και ο σοφός λαός. Ο λόγος για τις δημόσιες τουαλέτες που έχουν τοποθετηθεί στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου στο κέντρο του Ηρακλείου και έχει ήδη υποστεί βανδαλισμούς από…θερμόαιμους δύο φορές.

Η τελευταία μάλιστα φορά ήταν στις αρχές Μαΐου όποτε άγνωστοι είχαν προκαλέσει εκτεταμένες υλικές ζημιές τις οποίες είχε αποκαταστήσει η Τεχνική Υπηρεσία για να μπορέσει ξανά να δοθούν προς χρήση. Στα τέλη Μαρτίου δε, λίγο μετά την τοποθέτησή τους και πριν καν ξεκινήσει να λειτουργεί οι ίδιοι…επαναστάτες είχαν φροντίσει να την αναβαθμίσουν αισθητικά, γράφοντας συνθήματα.

Κάτι τέτοιο έγινε ξανά, με τις εικόνες να είναι αποκαλυπτικές και αποκαρδιωτικές. Συνθήματα για.. τους τουρίστες που πρέπει να πάνε σπίτι τους, προτροπές για «φωτιά στα Αστυνομικά Τμήματα και τα ΑΤΜ» και άλλα τέτοια…κοσμούν την εγκατάσταση.

Πόσο λυπηρό σε μία πόλη που αρέσκεται να περηφανεύεται για τον πολιτισμό της!

Πηγή φωτογραφίας: Antonis Anastasia Froydakis/ Κουασιμόδεια πόλη
Προηγούμενο

Νέος γιατρός στην Ελλάδα του μέλλοντος

Επόμενο

Ηράκλειο: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Δύο τραυματίες

Μην χάνεις είδηση. Βάλε το CRETA24 στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Σχετικά Άρθρα