Μην χάνεις είδηση. Βάλε το
CRETA24
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ CRETA24 ΣΤΗΝ GOOGLE
Θρήνος για τον 76χρονο Σάββα Κ., ο οποίος έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/08) στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος του Βενεράτου.
Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε το αγροτικό όχημα, το οποίο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, ώστε τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών.
Ο 76χρονος εγκλωβίστηκε στο αγροτικό και χρειάστηκε η επέμβαση των διασωστών για τον απεγκλωβισμό του. Δυστυχώς, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σοβαρά τραυματίες η σύζυγος του 76χρονου και ο 22χρονος
Στο αγροτικό επέβαινε και η 71χρονη σύζυγος του 76χρονου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο 22χρονος οδηγός του ΙΧ.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύονται.
Το ΙΧ «εμβόλισε» το προπορευόμενο αγροτικό
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και τα δύο οχήματα κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, από το Ηράκλειο προς τις Μοίρες. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ΙΧ φέρεται να «εμβόλισε» το προπορευόμενο αγροτικό και στη συνέχεια και τα δύο οχήματα βγήκαν εκτός πορείας.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο 21ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος της διασταύρωσης για Βενεράτο, με τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.