Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών της Ν.Δ. στα Χανιά (εικόνες)

Πρέπει να διαβάσετε

Στα Χανιά κατέφθασαν το απόγευμα της Τρίτης, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Οικονόμου, ο Γιώργος Καραγιάννης και η Σοφία Ζαχαράκη, οι οποίοι πρόκειται να μιλήσουν στην διοργάνωση Πολιτικής Ακαδημίας Επιμόρφωσης Στελεχών της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας, σε ξενοδοχείο της πόλης.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία διοργάνωσε Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών, με στόχο την ενημέρωση των στελεχών της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν όλους τους πολίτες.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός ανέφερε πως η Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών είναι κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και στόχος είναι να πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα.

«Είναι, ενόψει των εκλογών και ευρύτερα, μια εκπαίδευση των στελεχών προκειμένου όσον αφορά τη δική μου εισήγηση, να είμαστε έτοιμοι και να επικοινωνήσουμε ένα πλούσιο κυβερνητικό έργο, που ακριβώς λόγω της μονοθεματικής ατζέντας του τελευταίου διαστήματος, δυσκολεύεται περισσότερο να περάσει στον κόσμο, αλλά και στην αποδόμηση των fake news. Γιατί έχουμε μια αντιπολίτευση, που το μόνο που ξέρει είναι αυτό, σε αυτό ελπίζει, σε αυτό επενδύει στο να τρομοκρατήσει τον κόσμο, στο να χτίσει fake αφηγήματα και στο να πάμε σε εκλογές, επενδύοντας στην επαναφορά αγανακτησμένων, αφηγημάτων της προηγούμενης δεκαετίας» τόνισε ο κ. Ρωμανός.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην υπόθεση παρακολουθήσεων, με τον κ. Ρωμανό να κάνει λόγο «για ένα ακόμη παράδειγμα» που δείχνει ότι «όταν η αντιπολίτευση δεν έχει επιχειρήματα, αρνείται να μπει στην ουσία του πολιτικού διαλόγου, καταφεύγει σε τέτοιες μεθόδους. Αυτό είναι ένα παράδειγμα, είναι το τελευταίο, και νομίζω είναι αυτό στο οποίο επενδύει στο δρόμο προς τις εκλογές».

 

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας έχει ως εξής:

– 17:30 Προσέλευση

– 17:45 | Εισαγωγή

Παύλος Μαρινάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού Νέας Δημοκρατίας

  • 18:00 | Θεματική: «Η κρισιμότητα της επόμενης πολιτικής επιλογής»

Εισηγητής:

Γιάννης Οικονόμου, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

– 18:15 | Θεματική: «Η Ελλάδα της αυτοπεποίθησης και της εξωστρέφειας»

Εισηγητής:

– Γιώργος Καραγιάννης, Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

– 18:30 | Θεματική: «Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού : στρατηγικές και λύσεις για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη»

Εισηγήτρια:

– Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού

– 18:45 | Θεματική: «Πολιτική Στρατηγική σε εποχή αβεβαιότητας»

Εισηγητής:

– Γιάννης Λοβέρδος, Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Δημοσιογράφος

– 19:00 | Θεματική: «Η μάχη για την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και την αποδόμηση των fakenews στην εποχή των social media»

Εισηγητής:

– Νίκος Ρωμανός, Διευθυντής Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η π. Υπουργός και Βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη και οι Βουλευτές Χανίων Μανούσος Βολουδάκης και Βασίλης Διγαλάκης

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα