Πλατανιάς: Παράδοση οικιακών κομποστοποιητών και αιτήσεις για το πιλοτικό πρόγραμμα προώθησης οικιακής κομποστοποίησης

Πρέπει να διαβάσετε

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει ότι την τρέχουσα περίοδο πραγματοποιείται η παράδοση κάδων Οικιακής Κομποστοποίησης στους συμμετέχοντες στο πιλοτικό πρόγραμμα προώθησης οικιακής κομποστοποίησης, ενώ παράλληλα σχεδιάζεται η δεύτερη διανομή για την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης είναι:

1. Ύπαρξη κήπου για την τοποθέτηση του κομποστοποιητή σε χώμα.

2. Η οικία να βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Πλατανιά

Όσοι δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, θα υποβάλουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για ένταξη στο Πρόγραμμα Οικιακής Κομποστοποίησης, καθώς και για την αποδοχή των όρων της παραλαβής του κομποστοποιητή και του συναφούς εξοπλισμού.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dimos@platanias.gr ή με υποβολή γενικής αίτησης κατόπιν σύνδεσης μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Πλατανιά https://egov.crowdapps.net/platanias/. Στην περίπτωση αυτή η Υπεύθυνη Δήλωση θα κατατεθεί στο Δήμο κατά την παραλαβή του κάδου.

Όσοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, θα μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα έγγραφα από τα γραφεία πρωτοκόλλου του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αιτήσεις και Υπεύθυνες Δηλώσεις για τη 2η διανομή κάδων κομποστοποίησης θα γίνονται δεκτές έως τις 30 Δεκεμβρίου 2022.

Οι κάδοι κομποστοποίησης θα διατεθούν δωρεάν και οι εθελοντές του προγράμματος θα είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της καλής κατάστασης και ορθής λειτουργίας αυτών. Η παραλαβή θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου https://www.platanias.gr/pilotiko-programma-proothisis-oikiakis-kompostopoiisis-dimoy-platania/ όπου έχουν αναρτηθεί οδηγίες συναρμολόγησης, χρήσεως και ενημερωτικό υλικό

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα