Πλάνα που «κόβουν» την ανάσα: Ιnfluencer σκαρφαλώνει στην κορυφή του δεύτερου ψηλότερου κτιρίου στον κόσμο

Πρέπει να διαβάσετε

Μια Ρωσίδα αναρριχήτρια έχει προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο που προκαλεί ίλιγγο, με τον εαυτό της σκαρφαλωμένο στην άκρη του δεύτερου ψηλότερου κτιρίου του κόσμου.

Η Angela Nikolau, 29 ετών, ανέβηκε στον πύργο Merdeka Tower των 678 μέτρων στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας μαζί με τον φίλο της Ivan Beerkus. Σημείωσε ότι είναι «ο πιο όμορφος ουρανοξύστης» που έχει επισκεφθεί ποτέ.

Το βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση τη δείχνει ντυμένη στα κόκκινα, να κρεμάει τα πόδια της πάνω από την πλευρά του πύργου και να λιάζεται, με το απέραντο αστικό τοπίο από κάτω της.

Στο Twitter η Nikolau έγραψε: «Ερωτεύτηκα τον πύργο Merdeka 118 από τη στιγμή που τον είδα. Ένιωσα αμέσως μια πνευματική σύνδεση. Ένα τόσο μεγαλοπρεπές κτίριο στη μέση μιας καταπληκτικής πόλης – έπρεπε να το ανακαλύψω και να μοιραστώ τη θέα με άλλους».

Η Νικολάου σημείωσε επίσης ότι είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα με καλή θέα στον πύργο, ώστε να μπορεί να κάνει επιτήρηση του κτιρίου. Πέρασε αρκετές εβδομάδες ερευνώντας λεπτομέρειες που θα τη βοηθούσαν στην ανάβαση.

Η Ρωσίδα ινφλουένσερ δημοσίευσε άλλες εικόνες και βίντεο από την περιπέτειά της στον πύργο Merdeka στο Instagram.

Πηγήgazzetta.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα