Είχαν στήσει… καραούλι στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης ενός σούπερ μάρκετ στον Πύργο, δυο πιτσιρίκια ηλικίας μόλις 13 και 11 χρόνων τα οποία περίμεναν να εμφανιστεί το κατάλληλο θύμα! Και το βρήκαν στο πρόσωπο ενός ηλικιωμένου που έφτασε κρατώντας τα ψώνια του.

Μόλις προσπάθησε να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό του, τα ανήλικα κλεφτρόνια τον πλησίασαν αθόρυβα, «βούτηξαν» 85 ευρώ μέσα από την τσέπη του και το έβαλαν στα πόδια! Όμως, συνελήφθησαν λίγα λεπτά αργότερα από αστυνομικούς της Ασφαλείας που σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή περιλαμβάνοντας τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Βρήκε ξεκλείδωτο το φορτηγό και έκλεψε χρήματα

«Άρωμα» γυναίκας είχε η κλοπή χρηματικού ποσού από το εσωτερικό ενός φορτηγού που ο οδηγός του άφησε για λίγα λεπτά ξεκλείδωτο στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, παρ’ όλο που είναι γνωστό ότι οι Ρομά του παρακείμενου οικισμού δεν… χάνουν ευκαιρία! Η κλοπή, που έγινε μέρα-μεσημέρι στις 8 Ιανουαρίου, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και διαπιστώθηκε η ταυτότητα της δράστιδας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πηγή: protothema.gr