Η πιο γρήγορη αναρριχήτρια στον κόσμο σ’ ένα συγκλονιστικό βίντεο – Η «γυναίκα αράχνη»

Πρέπει να διαβάσετε

Η Πολωνή αθλήτρια Alexandra Miroslaw έγινε διάσημη τον Μάιο ως η ταχύτερη speed climber στον κόσμο, με το βίντεο της αναρρίχησης της να γίνεται viral λόγω των εντυπωσιακής της επιδεξιότητας.

Η Aleksandra Miroslaw τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει μία σταθερά ανοδική πορεία στο αγώνισμά της, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες του αθλητικού κοινού. Παρά το γεγονός ότι είναι ξεκάθαρα εκτός συναγωνισμού, η ίδια πιστεύει ότι μπορεί να πάει ακόμα πιο γρήγορα και είναι αυτό το πείσμα που της επιτρέπει να κατακτά ολοένα και υψηλότερους στόχους.

Η Miroslaw κατέρριψε για πρώτη φορά το ρεκόρ 6.99 δευτερολέπτων της Ρωσίδας Iulia Kapliina στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, σταματώντας το ρολόι στα 6.84. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κύπελλου IFSC στη Σεούλ της Νότιας Κορέας – η Πολωνή πρωταθλήτρια ξεπέρασε το ρεκόρ που είχε σημειώσει η ίδια, με νέο χρόνο τα 6,64 δευτερόλεπτα.

Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της, η ασταμάτητη αναρριχήτρια ανέβασε τον πήχη για μία ακόμη φορά κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου των προκριματικών Speed Climbing στη Σολτ Λέικ Σίτς, σταματώντας το ρολόι στα 6,53 δευτερόλεπτα και σημειώνοντας το τρίτο της παγκόσμιο ρεκόρ κατά σειρά.

Πρόσφατα, το βίντεο της εν λόγω αναρριχητικής της κούρσας ξανακυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας το διαδικτυακό κοινό άφωνο με τις «υπεράνθρωπες» δυνατότητες της. Από την ανάρτηση δεν έλειψαν τα χιουμοριστικά σχόλια με έναν χρήστη να γράφει «Έτσι κάνει η αράχνη στο δωμάτιό μου» ενώ μια άλλη να δηλώνει «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό ούτε οριζοντίως».

Πηγήbovary.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα