Πινγκ-πονγκ δηλώσεων για την Αμμουδάρα – Απάντηση Πιτσικάκη σε Μποκέα: Δεν έχουμε καμία σχέση με ψευδείς ειδήσεις

Πρέπει να διαβάσετε

Σε πινγκ-πονγκ δηλώσεων προχωρούν δημοτική αρχή Μαλεβιζίου και “Συνεργασία Ευθύνης” με φόντο τη μελέτη για το παραλιακό μέτωπο της Αμμουδάρας. Μετά την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής που έκανε λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων από τη “Συνεργασία Ευθύνης”, η παράταξη του κ. Πιτσικάκη σημειώνει πως το κύριο ερώτημα έμεινε αναπάντητο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Η Συνεργασία Ευθύνης οφείλει να ξεκαθαρίσει τόσο προς του πολίτες όσο και προς τη δημοτική αρχή, ότι δεν έχει καμία σχέση με fake news, δεν τα διακινεί, δεν τα επικροτεί και κυρίως τα καταδικάζει από όπου και αν προέρχονται.

Ως προς την ουσία, για το θέμα του παραλιακού μετώπου και της λεγόμενης ανάπλασης της Αμμουδάρας.

Ποτέ η Συνεργασία Ευθύνης δεν ταυτίστηκε με το ότι έχει συμβεί από προηγούμενες διοικήσεις. Επανειλημμένα τονίζεται ότι δεν ήρθε για να ισοπεδώσει τη δουλειά κανενός. Δεν απαξιώνει με ευκολία και κυρίως δε μηδενίζει, ούτε οικειοποιείται. Αντιθέτως ότι καλό έχει γίνει για τον τόπο θα το συνεχίσει και όπου κριθεί απαραίτητο θα το βελτιώσει.

Στο πλαίσιο αυτό η Συνεργασία Ευθύνης ρωτά να μάθει, για να ενημερωθεί και η κοινή γνώμη που δεν βρίσκεται μέσα στα συρτάρια του Δήμου, ποιος εκπόνησε τη μελέτη για το παραλιακό μέτωπο, πόσο κόστισε και από ποιους πόρους πληρώθηκε, αφού η δημοτική αρχή λέει ότι την ξεκίνησε από το μηδέν; Και γιατί η νυν δημοτική αρχή χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη μελέτη απλά ως μια ΓΕΝΙΚΗ αρχιτεκτονική ΠΡΟΤΑΣΗ;

Σε ποια ακριβώς έκταση επεκτείνεται και ποια η χιλιομετρική απόσταση; Από ποιο μέχρι ποιο σημείο δηλαδή; Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός που είχε γίνει στο παρελθόν εξέταζε την ανάπλαση από το ύψους του Ξηροπόταμου έως και τον Αλμυρό ποταμό.

Ποιες αδειοδοτήσεις φέρει;

Και τέλος γιατί μέχρι σήμερα δεν είχε παρουσιαστεί τίποτα με στοιχεία και έγγραφα για την πορεία αυτού του σημαντικού έργου;

Υ.Γ. 1 Πριν μερικές ημέρες ο κ. Μποκέας μέσω των social έλεγε ότι η μελέτη «ολοκληρώνεται και εγκρίνεται».

…Μάλλον τελικά υπάρχουν «μαγικά ραβδιά» που εμφανίζονται προεκλογικά για πληθώρα θεμάτων…

Υ.Γ. 2 Η δε κριτική, για το πως η παράταξη παρουσιάζει τις θέσεις και τις απόψεις της υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Κάποιοι άλλοι επιλέγουν βιντεοσκοπημένα λογύδρια…”

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα