Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
22.8 C
Ηράκλειο

Δες τον καιρό

Πικέ: «Γεννήθηκα εδώ και θα πεθάνω εδώ. Ζήτω η Μπαρτσελόνα για πάντα»

Πρέπει να διαβάσετε

Αν έπρεπε να βάλουμε ένα τίτλο στην χθεσινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αλμερία για την La Liga αυτός θα ήταν «Ζεράρ Πικέ».

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε για 616η  και τελευταία φορά με την αγαπημένη του ομάδα καθώς όπως είχε ήδη κάνει γνωστό αποσύρεται από την ενεργό δράση και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο Καμπ Νου από συμπαίκτες και φιλάθλους.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο 35χρόνος πήρε το μικρόφωνο για το τελευταίο «αντίο» και…δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Όσα είπε προς τον κόσμο: 

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Να ευχαριστήσω εσάς τους οπαδούς, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και όλους τους άλλους στον σύλλογο.

Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς ότι μερικές φορές πρέπει να αφήσεις μία αγάπη να φύγει. Δεν ήταν ποτέ μία εύκολη απόφαση μετά από τόση πολλή αγάπη που βρήκα στην Μπαρτσελόνα, όμως ήταν η στιγμή για να αποχωρήσω.

Αγαπώ πάρα πολύ την Μπάρτσα και για αυτό πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή να φύγω. Δε είναι αντίο. Είμαι πεπεισμένος πως ότι θα βρεθώ εδώ ξανά στο μέλλον.

Ο παππούς μου με έκανε μέλος του συλλόγου την ημέρα που γεννήθηκα. Γεννήθηκα εδώ και θα πεθάνω εδώ. Ζήτω η Μπαρτσελόνα για πάντα».

 

Πηγήin.gr

Σχετικά άρθρα

Άλλα Πρόσφατα