Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή του ΠΣΑΤ και την πολύτιμη συνδρομή της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ με ανακοίνωση του συγχαίρει την ΕΣΗΕΠΗΝ και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της αιμοδοσίας και ευχαριστεί τα μέλη του για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του.
«Ο ΠΣΑΤ είναι πάντοτε παρών σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Είναι υποχρέωσή μας να συμμετέχουμε σε τόσο σημαντικές κοινωνικές δράσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ Αντώνης Παπουτσάκης, φανερά ικανοποιημένος για την παρουσία των συναδέλφων, μετά το πέρας της αιμοδοσίας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης, δήλωσε: «Γνωρίζουμε τη μεγάλη έλλειψη που υπάρχει αυτή την περίοδο σε αίμα και κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε περισσότερο να βοηθήσουμε. Η παγκόσμια στατιστική δείχνει ότι το 60% του πληθυσμού της γης μπορεί να χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά αίμα».

Ο Αντώνης Παπουτσάκης χαιρέτισε την παρουσία της δημοσιογραφικής οικογένειας, ενώ απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους στην ΠΑΕ ΟΦΗ και την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Κρήτης. Υποσχέθηκε δε ότι, η πρωτοβουλία αυτή θα έχει συνέχεια.

Για την συμμετοχή της, στην αιμοδοσία του ΠΣΑΤ, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ότι “η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι μια από τις βασικές αξίες που πρεσβεύει ο ΟΦΗ και για το λόγο αυτό η ομάδα μας στήριξε την εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε στη Λότζια η ΕΣΗΕΠΗΝ, με την αρωγή του ΠΣΑΤ και της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Κρήτης. Ο Γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Γρηγόρης Τσινός έδωσε αίμα, υπογραμμίζοντας την αξία της αιμοδοσίας και της κοινωνικής προσφοράς σε κάθε της μορφή”.

*Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) Δημήτρη Διαθεσόπουλο, απευθύνει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια προς τους παίκτες, τον προπονητή, το επιτελείο της εθνικής ομάδας και τη διοίκηση της ομοσπονδίας, για τη μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για 13η φορά στην ιστορία της.
Ο ΠΣΑΤ καταλήγει με τις ευχές του για μια εντυπωσιακή πορεία της εθνικής ομάδας στο Τόκιο.